• Vyhodnotenie Fotosúťaže!

          • Z fotosúťaže o najvtipnejšiu fotku domáceho zvieratka prebiehajúcej počas septembra už poznáme víťazov!

            SuperZoo nám veľmi srdečne zasponzorovalo ceny pre umiestnených, za čo im veľmi pekne ďakujeme. Tieto si výhercovia môžu prísť prevziať do CVČ tento týždeň od 8:00 do 15:30 hod. Najviac nás pobavili fotky:

            1. od Anny Nosálovej so psíkom za volantom

            2. od Roberta Hoštáka s mačkou pomocníčkou

            3. od Martina Straku so zlodejským škrečkom

            Viac fotiek zo súťaže si môžete pozrieť tu:

          • DĽS Rozmarínček

          • Hľadáme ešte ďalších záujemcov o slovenský folklór! V prípade záujmu nám pošlite vyplnenú prihlášku na cvctn@cvctn.sk

          • Rádioelektronický krúžok

          • Otvárame ďalší termín RÁDIOELEKTRONICKÉHO KRÚŽKU vo štvrtok od 16.00 do 18.00 hod.

            V prípade záujmu nás kontaktujte na t. č. 0911 886 007, 0902 911 174

          • Upozornenie!

          • V dňoch 3.10.2023 a 4.10.2023 do 16:00 ešte môžete odovzdať posledné vzdelávacie poukazy osobne u nás v CVČ.

          • Posledná možnosť

          • Na tieto krúžky máte poslednú možnosť sa prihlásiť:

            - angličtina

            - baletky

            - divadelný

            - fresas

            - hýb sa v rytme

            - kynologický

            - mladý chovateľ

            - mladý prírodovedec

            - rozmarínček

            - spisovateľ/novinár

            - športová príprava

            - tanec so šabľou

            - výtvarka

            - yoga

             

             

             

          • Fotosúťaž už iba do 30.9.!!!

          • V spolupráci so SuperZoo už druhý rok organizujeme fotosúťaž o najvtipnejšiu fotku domáceho miláčika! Pridajte sa aj vy a hrajte o pekné ceny! Tešíme sa na Vaše príspevky!

          • Výtvarka 2022/2023 - Fotky

          • Takto prebiehali hodiny Výtvarky u nás minulý školský rok.🙃 Fotoalbum tu

            Deti si rozvíjali tvorivosť, zmyslové vnímanie, estetické cítenie či neverbálnu(ale aj verbálnu😃) komunikáciu. Spoznávali výtvarné techniky a oboznamovali sa s výtvarným umením.

            Na konci školského roka ste mali možnosť vidieť výber z ich prác na výstave v OC Laugaricio. 🖼

            ➡️ Minuloroční výtvarníci si môžu prísť pre svoje práce prvý októbrový týždeň, najlepšie po dohovore s vedúcou krúžku Mgr. Miroslavou Šujakovou (sujakova@cvctn.sk, 0911 886 007)

            🙋 Ak Vaše dieťa baví tvoriť, nestačí mu výtvarná v škole, chcelo by si zlepšovať zručnosti a rozvíjať kreativitu, neváhajte ho prihlásiť.

          • Ponuka nových krúžkov

          • Tento šk.rok otvárame nové krúžky:

            - Divadelný

            - Hýb sa v rytme

            - Parkour

            - Spisovateľ/novinár

            - Tanec so šabľou

            - Interkros

            - Kynologický a Prírodovedec - ostáva ešte zopár voľných miest tak neváhajte a pošite nám prihlášku! :)

             

          • OZNAM K PRIHLASOVANIU DETÍ

          • 1. ak posielate prihlášku elektronicky: Vaše dieťa je prihlásené na krúžok, ak mu príde potvrdzujúci email so slovami ,,Vaše dieťa je prijaté" na krúžok

            2. ak prihlášku vhodíte do schránky: píšeme email len v prípade, že krúžok je už obsadený, inak je dieťa prijaté

            3. ak osobne: naši pedagógovia Vás zaevidujú na mieste, prípadne informujú o aktuálnom stave obsadenosti konkrétneho krúžku.

            Prosíme rodičov o strpenie. Keďže kapacita krúžkov sa rýchlo plní a my priebežne uverejňujeme(na našej webovej stránke v sekcii Krúžky 2023/2024 a FB stránke) krúžky, ktoré sú už obsadené. Prosíme, na ne už prihlášky neposielajte.

            Posledný septembrový týždeň bude každému rodičovi zaslaný email s bližšími informáciami o krúžku (niektoré krúžky sú rozdelené do skupín a niektoré sa vzhľadom o nízky záujem nemusia otvoriť). Krúžkovú činnosť začíname od 2. októbra. Ďakujeme za porozumenie a tešíme sa na vás a vaše deti. :)

          • Letný denný tábor - 6.turnus

          • Posledný turnus sa niesol v téme divočina. Deti sa prvý deň rozdelili do skupín podľa rôznych ekosystémov. Každá skupina mala za úlohu vytvoriť si svoj plagát s konkrétnym ekosystémom. Hravou formou, pomocou aktivít, sa celý týždeň učili niečo zaujimavé o prírode a zvieratách. V pondelok sme mali program začínať výcvikom psov, avšak kvôli intenzívnym zrážkam sme ho museli zrušiť. Po obede v reštaurácii Koruna sme sa prešli do CVČ. V našich priestoroch si deti užili rôzne aktivity a zabavili sa. V utorok nám počasie na turistiku opäť neprialo, ale deti sa veľmi potešili náhradnému programu- Laser aréne v Trenčíne. Po nej sme sa výborne naobedovali v Hostinci u Ondreja. Po obede sme sa busom presunuli do CVČ, kde si deti dorábali svoje krásne plagáty ekosystémov. V stredu nás čakala návšteva Ranča pod Babicou. Deti si užili zvieratká aj novootvorenú kontaktnú voliéru s papagájmi. Vo štvrtok sme si v Cinemaxe Trenčín pozreli rozprávku o víle Mavke, ktorá strážila les. Po obede v Bevande sme sa pešo vybrali na Brezinu, kde si deti zahrali spoznávacie hry. V piatok sa deti zabavili lezením v Tarzánii. Po nej nám Hotel Veverica prichystal vonkaší bufet, kde sa deti dobre najedli. Po obede sme sa presunuli do CVČ. Vyhodnotili sme skupiny s najväčším počtom nazbieraných bodov a odovzdali diplomy na pamiatku.

            Fotky si možete pozrieť tu .

          • Letný denný tábor - 4. turnus

          • Prvý deň tábora sa deti oboznámili s programom tábora Zážitkovo. Po zoznámení sme sa presunuli autobusom do centra a oddiaľ na Ostrov, kde ich čakala plavba loďou. Po priplávaní sme sa s deťmi presunuli k bufetu, kde sa deti mohli občerstviť a hľadať kamene na Sylvyart. Obedovali sme v reštaurácii Koruna. Počasie bolo pekné slnečné a cestu späť do CVČ sme s deťmi absolvovali cez Brezinu, cestou z Breziny sa deti mohli občerstviť zmrzlinou. Ďalší deň pre zhoršené počasie sme turistiku do Soblahova zrušili a namiesto toho mali kreatívne tvorenie Sylvyart. Na obed sme sa presunuli do 911 08 FOOD&BEER PUB. Po obede mali deti indoor aktivity a po vyčasení sa aj outdoor aktivity. Tretí deň bol na pláne výlet do Bojníc. Pálffyho okruh si decká užili, história ich zaujala, okruh trval 1,5 hod. Po obhliadke Bojnického zámku mali deti ešte pred obedom rozchod na pozretie okolia, kúpu suvenírov a pod. Obed sme mali v Bojníckom dvore a palacinky deckám veľmi chutili. Neskôr bolo cesta do CVČ a voľný program pred odchodom domov. Štvrtý deň po presune cez Brezinu do kina v OC Max, bola na programe rozprávka Mega Super, aj s vytúženými pukancami. Po skonení bol obed v Bevande, tak sme sme sa presunuli na Brezinu, kde mali deti oudoor akivity. Cestou do CVČ sme sa zastavili občerstviť zmrzlinou, v zmrzlinárni kúsok od CVČ. Posledný deň tábora na deti čakal skvelý Laser game. Decká boli nabudené a hry si veľmi užili. Po skončení sme sa s deťmi presúvali na námestie a odtiaľ na obed do Koruny, kde ich čakala slepačia polievka a obľúbená pizza. Po obede sme sa po Soblahovskej presunuli k detskému ihrisku Žihadielko, kde sa ešte mohli decká vyblázniť. Po príchode do CVČ, sme si s deťmi spravili zhodnotenie tábora, dostali odmeny a diplom, ako spomienku. Neskôr ešte pred odchodom domov mali voľný program.

            Fotoalbum 4.turnus

          • Letný denný tábor - 5. turnus

          • V pondelok sa  deti z 5. turnusu premiestnili cez nástupište 9 a 3/4 do Rokfortu. Čarovný klobúk ich roztriedil do jednotlivých fakúlt, ktoré proti sebe celý týždeň súťažili. Prvý deň  si zmerali sily v Laser aréne a v utorok na Lezeckej stene. Nezabudli si vyrobiť čarovné prútiky a naučiť sa zaklínadlá. Riešili aj osemsmerovky, doplňovačky a kvíz o čarodejníckej škole. V stredu sme boli na celodennom výlete vo Hvezdárni v Hlohovci. V sále bolo umiestnené planetárium, ktoré umožňuje premietať na kopulu umelú oblohu, Slnko, Mesiac, planéty, hviezdy viditeľné voľným okom a Mliečnu dráhu. Po filme 3-2-1 ŠTART, ktorý nám premietli na kupole, nás čakalo pozorovanie Slnka druhým najväčším ďalekohľadom na Slovensku. Vo štvrtok sme absolvovali plavbu po rieke Váh a vyrábali si prívesky Harryho a jeho kamarátov zo zažehlovacích korálok. V piatok deti čakala nielen výroba čarovných elixírov so Zuzkou, ale aj celotýždenné vyhodnotenie najlepšej fakulty, odmeny a fotenie v kostýme Harryho Pottera.

            Fotoalbum TU

          • Letný denný tábor - 2.turnus

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letný denný tábor 2.turnus.

            ,,TANCUJ!" bolo heslom druhého turnusu letného tábora. Deti sa prvý deň zoznamovali s tancom a jeho rôznymi podobami. Na základe rôznych tanečných štýlov mali za úlohu vytvoriť svoj vlastný dizajn kostýmu pre tanečníka. A výsledné práce - tanečníci- to veru boli rôzni a originálni od baletu až po čarovné víly a supertanečníkov s nadľudskými schopnosťami. Po obede sa deti pustili do tancovania. Najprv sa spoločne rozcvičili, a potom si zahrali hru Just dance. Druhý deň tábora deti navštívili štúdio Plejs for Movement. Vyskúšali si základ pre akýkoľvek tanečný štýl - balet s lektorkou Karolínou. Po ňom sa vyjašili na parkoure s lektorom Kamilom. Deň zakončili prechádzkou z mesta do CVČ cez Park pod Juhom, kde sa naolovrantovali a zahrali na ihrisku Žihadielko. V stredu cestovali do Bratislavy pozrieť si interaktívnu výstavu Lovci znakov v BIBIANA, Medzinárodný dom umenia pre deti, kde sa dozvedeli veľa zaujímavostí o písme, vyskúšali si rôzne techniky ako spolu ľudia komunikujú alebo komunikovali. V skupinkách potom lúštili šifrované odkazy. Po výstave sa zúčastnili tvorivých dielničiek ,,Maľba slovom", ktoré boli zamerané na písmo a písanie z iného uhla pohľadu. S písaným slovom sa deti skôr hrali a zabávali, a tak vznikali zaujímavé obrázky. Predposledný deň sa deti vrátil k inej forme komunikácie- opäť k tancu. Po kine v Maxe, kde si pozreli rozprávku Krakenteena, sa poriadne rozhýbali na ihrisku na karibské rytmy a užili si kondično-tanečné cvičenia na moderné piesne. Na záver si zacvičili a poňaťahovali sa pomalým strečingom. V piatok si zmerali sily v Laser aréne, zahrali na novom ihrisku v parku Gen.M.R.Štefánika a tábor Tancuj! ukončili spoločnou choreografiou v CVČ.