• Súťaž Mladých chovateľov

          • Hlavné časti Centrom voľného času v Trenčíne vyhlásenej Súťaže Mladých chovateľov - čiže písomný test, poznávačka plemien a pohovor k obhajobe práce - sa budú konať 5.5.2023 od 8:00 do cca 13:00 v priestoroch CVČ Trenčín. S radosťou oznamujeme aj spoluprácu so Super Zoo, ktoré nám poskytlo ceny aj člena do poroty. Tešíme sa v piatok!

          • Biologická olympiáda

          • Dňa 20.4 sa konal 57.ročník OK Biologickej olympiády kat.D v priestoroch CVČ Východná.

            Súťažili žiaci 6. a 7.ročníka základných škôl.

            Olympiáda bola rozdelená na teoreticko-praktickú časť, v ktorej si žiaci vyskúšali pozorovať stavbu šišky z borovice a praktickú časť, ktorá zahŕňala odprezentovanie projektu.

            Gratulujeme víťazom v tomto šk.roku a tešíme sa na ten ďalší. :)

          • Tanečná súťaž Deň tanca 2023

          • V nedeľu 16. apríla sa konala krajská tanečná súťaž Deň tanca, na ktorej sa zúčastnili aj naše tanečné skupiny Dancing Flowers, Fresas a Džamál Junior a získali parádne umiestnenia- 6 medailí !!! Gratulujeme !!!

            2. miesto(strieborné pásmo) v kategórii Open deti s choreografiou Baila con noi získala skupina Dancing Flowers pod vedením Denisky Kašlíkovej

            1. miesto(zlaté pásmo) v kategórii Tance iných národov juniori získala Nikolka Dvorská zo skupiny Fresas s choreografiou Bam bam pod vedením Mgr. Miroslavy Šujakovej

            2.miesto s choreografiou Ritmo v kategórii Open juniori získali dievčatá zo skupiny Fresas. Bola to pre nich prvá súťažná skúsenosť a zároveň premiéra ich spoločnej choreografie! Preto nás veľmi teší, že ju takto zvládli.

            2. miesto v kategórii Tance iných národov mládež získalo aj sólo La bomba Denisky Kašlíkovej pod vedením Miroslavy Šujakovej zo skupiny Fresas

            1. miesto v kategórii Tance iných národov mládež s choreografiou Hanalei Moon získali dievčatá zo skupiny Džamál Junior pod vedením Miriam Volníkovej

            1. miesto v kategórii Tance iných národov mládež získali s choreografiou Pov fusion Džamál Junior

            Veľmi sa tešíme z ich úspechov a veríme, že deti budú takéto zážitky motivovať k tancu a jeho ďalšiemu rozvoju aj v našom CVČ Trenčín! Nech sa páči, pár záberov atmosféry v Dome kultúry v Dolnej Súči.

          • Vyhodnotenie Súťaže Mágia života

          • Z organizačných dôvodov sa verejné spoločné vyhodnotenie literárnej dvojjazyčnej súťaže Mágia života u nás v CVČ o desiatej hodine konať NEBUDE! Zborník príspevkov bude podľa propozícií dostupný v CVČ na prečítanie celý týždeň od 24.4.2023. Umiestnení v jednotlivých kategóriách si môžu ktorýkoľvek deň v spomenutom týždni prísť vybrať ceny v čase od 7:30 do 15:30.

            zbornik_Magia_zivota_2023.pdf    obal_zbornika_Magia_zivota_2023.pdf

            Výhercami v kategórii písania v anglickom jazyku sa stávajú:

            3. Carla Pham Quang

            2. Natália Kondrlová

            1. Sofia Kyšová

            Výherkyňou v kategórii písania v slovenskom jazyku sa stáva 1. Karyna Zakharchenko.

            Gratulujeme výhercom - tešíme sa na Vás u nás v CVČ!

          • Veľkonočné dielničky

          • Veľká noc je krásna príležitosť na jarné tvorenie a preto sme si s pomocou Silvie so SYLVYART pripravili pre deti veľkonočné dielničky, kde si mohli vyrobiť z papiera kuriatka, zajačikov aj kvietky. Nezabudli sme ani na dospelých, tí si svoju tvorivosť pretavili do výzdoby medovníkov. Vďaka p. Janke sa naučili správnu prípravu polevy a rôzne techniky výzdoby. Ďakujeme všetkým za príjemne strávené predpoludnie.

          • POZOR !!!

          • Z dôvodu havarijného stavu, odstavenia vody na ZŠ Východná, sú dnes 4.4.2023 VŠETKY záujmové krúžky zrušené. Za pochopenie ďakujeme.