• OZNAM TÁBORY

          • 2. a 6.turnus je naplnený. Voľné sú dve miesta v 5.turnuse. V prípade záujmu napíšte na email cvctn@cvctn.sk a my Vám pošleme prihlášku.

          • 2 voľné miesta!

          • Uvoľnili sa nám dve miesta v 2. turnuse letného tábora (Tancuj!). Ak by ste mali záujem, pošlite nám email na cvctn@cvctn.sk .

          • MARATÓN POHYBU

          • Centrum voľného času v spolupráci s OZ Kolotoč pri CVČ a mestom Trenčín zorganizovalo maratón pohybu, ktorý sa niesol v duchu intenzívneho 3-hodinového cvičenia. Do programu bolo zaradené energy latino s Miroslavou Šujakovou, kruhový tréning s Dominikom Bobalikom, salsation so Zuzanou Bačovou a po každom cvičení strečing s Romanou Srncovou.

            Počasie podujatiu prialo aj keď nemilosrdné slnko zúčastnených značne vysilovalo. Napriek tomu boli všetci veľmi spokojní a okrem občerstvenia a pekného športového zážitku si odniesli aj hodnotné darčeky.

          • Všetci robia DUATLON

          • Centrum voľného času v spolupráci s OZ Kolotoč pri CVČ a mestom Trenčín, zorganizovalo outdoorovú súťaž pre žiakov 5.-9. ročníka ZŠ s názvom "Všetci robia duatlon".

            Súťažnými disciplínami boli: mladší žiaci 5.,6.,7. roč. ZŠ- beh 800m, dva 1500m okruhy na bicykli a beh 800m

                                                        starší žiaci 8.,9. roč. ZŠ -  beh 1500m, tri 1500m okruhy na bicykli a beh 1500m

            Súťaže, ktorá prebehla na Ostrove - Zamarovce, sa zúčastnilo spolu 31 žiakov z 5 škôl.

            Mladší žiaci: 1. miesto Lukáš Zavřel - ZŠ Dlhé Hony, Trenčín

                                2. miesto Michal Sýkora - ZŠ Na dolinách, Trenčín

                                3. miesto Matúš Kakody - ZŠ A. B. Svorada, Trenčín

            Z mladších žiačok bola najrýchlejšia Melánia Švachová - ZŠ Na dolinách, Trenčín; za ňou nasledovala Valentína Cheeverse - ZŠ Dlhé Hony a Timea Janišová - ZŠ Na dolinách, Trenčín.

            Starší žiaci: 1. miesto Šimon Kakody - ZŠ A. B. Svorada, Trenčín

                               2. miesto Ladislav Vizváry - ZŠ A. B. Svorada, Trenčín

                               3. miesto Bibiana Kubištová - SSŠŠ Trenčianske Teplice

            Výhercom srdečne blahoželáme a ostatným ďakujeme, že našli odvahu a vyskúšali niečo nové. Víťazi okrem medailí a diplomov dostali aj cykllistické dresy, uteráčiky a sladkosti.

            Tento projekt vznikol vďaka finančnej podpore mesta Trenčín a OZ Kolotoč pri CVČ.

            Naše poďakovanie patrí poslancovi mestského zastupiteľstva v Trenčíne Bc. Martinovi Trepáčovi za odovzdanie vecných cien a propagačných materiálov mesta Trenčín a zdravotníkom RZP Trenčín, ktorí dávali pozor na našich súťažiacich.

            Ďakujeme za príjemne strávené dopoludnie a tešíme sa na budúci ročník.

            FOTKY

          • MARATÓN POHYBU

          • Príďte sa s nami rozhýbať do areálu ZŠ Východná.

            Čakáme vás 18.06.2022 od 9:00.

            Tešíme sa na vás.

          • DUATLON

          • Žiaci 2.stupňa základných škôl sa môžu tešiť na outdoorovú súťaž, ktorú sme si pre nich pripravili na štvrtok 16.06.2022. Súťažnými disciplínami sú beh a jazda na bicykli v športovo - rekreačnom areáli Ostrov. Začíname o deviatej. 

            Tešíme sa!

          • Medový deň

          • V piatok CVČ ukončilo svoju krúžkovú činnosť v tomto školskom roku MEDOVÝM DŇOM.

            Celú akciu zahájilo úžasné vystúpenie detí a trénerov z Honkadori Aikido Dojo Trenčín, pod vedením Tomáša Šveca.

            Nasledovali krúžky - karate - Real team, pod vedením  Lenky Beňovej, Džamal Junior pod vedením Mirky Volníkovej,  tanečné skupiny Fresas, Fresitas a Baletky, ktoré vedie Mirka Šujaková a Čerešničky s Deniskou Kašlíkovou, ktorá predviedla aj sólo tanec.

            Vystúpenia uzavrelo ocenenie žiakov navštevujúcich strelecký krúžok pod vedením Miloša Somorovského. Celý rok poctivo súťažili v streľbe laserovou zbraňou a 1. miesto získal Samuele Faraone, 2. miesto Tereza Reháková a 3. miesto Patrik Masařík. Srdečne blahoželáme!

            Keďže to bol Medový deň, deti na stanovištiach vyrábali sviečky s voskových plátov s včelárkou p. Straussovou, maľovali včeličky na bavlnené tašky so Sylviou Kobidovou, vedúcou krúžkov Sylvyart a Kreatívna dielnička pre deti s rodičmi, riešili vedomostné súťaže a športové úlohy, ktoré im pripravil náš kondičný tréner Dominik Bobalík. Za každú splnenú úlohu dostali na kartičku pečiatku a za ňu sladkú odmenu. Nechýbalo fotenie s včielkou a CUKROVÁ VATA pre všetkých.

            Maľovanie včeličiek na tvár mala pod palcom :-) p. učiteľka z MŠ Východná Aďka Sobková.

            Programom nás sprevádzala naša Romanka Srncová.

            Počasie nám vyšlo na 1* a dúfame, že budúci rok nás znovu nesklame.

            Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili "NÁŠHO DŇA". Všetkým vedúcim krúžkov, ktorí sa s láskou venujú deťom, rodičom, ktorí svoje deti vedú k zmysluplnému tráveniu voľného času a samozrejme deťom, ktoré sú úžasné, tvorivé, šikovné a majú chuť byť aktívne. Ďakujeme aj dobrovoľníčkam z Tvorivého ateliéru - Lei Mišurovej, Juliáne Kúkelovej a Mii Duchovnej a študentkám SOŠPg.

            Vidíme sa v SEPTEMBRI!!!!

          • Šachový krúžok

          • V piatok dostali diplomy za svoje snaženie aj deti zo šachového krúžku. Pod vedením p. Trnku dosiahli v šachovej súťaži ZELO tituly:

            Matej Kavalek - učeň, Benjamín Inama - adept, Sauel Síkora - adept, Oliver Kos - adept, Dávid Majdlen - adept, Matej Filip - adept, Adam Majdlen - hosť.

            V súťaži, ktorá prebiehala počas roka sa umiestnil na 1. mieste - Samuel Síkora, 2. miesto - Matej Kovalek, 3. miesto - Oliver Kos.

            Srdečne blahoželáme a prajeme veľa úspechov v ďalšom školskom roku.

          • Keramika

          • Ani sme sa nenazdali a tento týždeň bola posledná hodina keramiky. Deti celý rok usilovne pracovali a za ich tvorivé snaženie dostali certifikát, sladkosť a odniesli si krásny obraz, ktorý určite poteší rodičov.

            Celý september budú výrobky detí vystavené v ODA Trenčín. Príďte sa potešiť krásou hliny a prácou našich šikovných detí.

          • Medový deň

          • Centrum voľného času Vás pozýva na Medový deň spojený s ukončením krúžkovej činnosti v tomto školskom roku.

            Vystúpia deti z tanečných a športových krúžkov - Aikido, Karate, Fresas, Fresitas, Baletky, Včielky, Džamal junior, tanečná prípravka a naša trénerka Deniska.

            Medzitým si môžete pozrieť krásne obrázky včeličiek, vyskúšať si včelársky klobúk, alebo si vyrobiť bavlnenú taštičku, sviečku z voskových plátov, zahrať si včelie hry a potrápiť sa nad vedomostnými súťažami. Za každú splnenú úlohu dostanete pečiatku na špeciálnu kartičku a keď ich zozbierate všetky, čaká Vás sladká odmena.🍭

            A samozrejme nesmie chýbať CUKROVÁ VATA 😍

            Príďte s nami stráviť piatkové popoludnie. Tešíme sa na Vás!

          • TRENČIANSKY FESTIVAL TANCA

          • PO DVOJROČNEJ PAUZE SME OPäŤ ROZPRÚDILI MESTO TRENČÍN TANCOM!!!

            Viac ako 270 malých aj veľkých tanečníkov predviedli svoje vystúpenia na treťom ročníku Trenčianskeho festivalu tanca ! A veru bolo sa na čo pozerať!

            Na začiatku sa všetky tanečné telesá predstavili v sprievode hudobnej skupiny CAMPANA BATUCADA. Ich bubnová show poriadne rozozvučala Mierové námestie a rozhýbala publikum. Za takéto krásne otvorenie tanečnej prehliadky im zo ďakujeme!

            Radosť z tanca nám predstavili tanečníci z KORZA(KORZO IN MOVE), TANCUJÚCE TIGRÍKY, Tanečný klub Bambula, Tanečný klub Neonity dance, Tanečná skupina Goonies, ZUŠ Karola Pádivého, SZUŠ Stromová s MS Dance Studio, AMEERAH, DŽAMÁL JUNIOR, HAVAJSKÉ KVETY a z Centrum voľného času Trenčín ! Ich lásku k tancu, energiu, radosť a rôznorodosť tanca si diváci mohli vychutnať na jednom pódiu! Kto nebol, môže ľutovať. Veď posúďte sami!

            Ďakujeme aj za perfektné ozvučenie zvukárom z Art Event, fotografke Nikča Fojtů (fotky uverejníme zajtra ), moderátorke a tiež za toto parádne video od TRAKT !!!

            Tento projekt vznikol vďaka finančnej podpore Nadácia ZSE, OZ Kolotoč pri CVČ v spolupráci s mestom Trenčín

            ĎAKUJEME A TEŠÍME SA NA 4. ROČNÍK